Wat Doet Masseren Met Je? - Massage In Beweging

Published Jan 23, 21
3 min read

Sport- En Massage Kaars

Sport- En Massage KaarsSport- En Massage Apparaat

Doordat je spieren na een massage weer goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen aan. Dit alles doet ook veel goeds voor je immuunsysteem, waardoor de kans op ziektes afnemen (Wat is massage exclusief). En dat is mooi meegenomen! Vermindert stress Stimuleert geluksgevoel Verhoogt je weerstand Stimuleert de doorbloeding (voedingsstoffen komen zo op de goede plek terecht) Ontknoopt (afvalstoffen worden hierdoor sneller afgevoerd) Verbetert de balans tussen lichaam en geest Geeft energie Werkt preventief tegen ziektes, pijntjes en depressies - voetmassage maastricht.

Masseer ook eens iemands handen en/of gezicht. Masseer in een rustige omgeving Masseer eens met collega’s tijdens een lunchpauze. Sommige werkplekken hebben zelfs masseurs in dienst om personeel te helpen ontspannen. Feit is dat hierdoor de kans op depressies, ziektes en overspannenheid worden verminderd, de bloedsomloop verbeterd en ook de concentratie is beter.

Wat Doet Een Massage OlieWat Is Massage Roller

Eet geen vet vlak voor een massage Drink minimaal twee glazen water na een massage om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Anders krijg je hoofdpijn. Plan tot een uur na de massage helemaal niets. Zodat je optimaal kunt nagenieten van de massage - voetmassage maastricht. Tekst: Renée Beers voor VivOnline Bron: De Massagerette .

Een massage heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het vermindert stress en verhoogt het geluksgevoel door de aanmaak van endorfines (geluksstofje wat in de hersenen wordt aangemaakt). Regelmatige massages verhogen je immuunsysteem omdat het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt (voetmassage maastricht). De doorbloeding wordt geactiveerd en de spieren worden soepeler.

Geestelijk moet je af en toe even helemaal ontspannen en krijg je weer ruimte in je hoofd. Zeker in onze huidige hectische wereld is dat gewoon nodig. Hoe meer we onze geest even resetten hoe meer rust we krijgen in ons hoofd. Hierdoor raken we ook meer lichamelijk terug in balans en totaal relaxed.

Iets wat je misschien totaal niet had verwacht van jezelf - voetmassage maastricht. Je hoeft je hier nooit voor te schamen het geeft alleen aan dat bepaalde opgekropte emoties en of blokkades los komen. Eigenlijk is het hartstikke positief want daarna voel je je altijd beter. Wij als professionals weten hier goed mee om te gaan en staan dan ook nergens van te kijken.

Het is noodzakelijk dat je de touwtjes uit handen geeft en letterlijk even de controle overgeeft aan een ander. Soms vind je dit doodeng maar het bevordert de werkzaamheid van de massage ten zeerste. Na een heerlijke massage waarin je jezelf echt overgeeft kun je de hele wereld weer aan en voel je je weer als herboren.

Kom Genieten Van Een Ontspanningsmassage

Wat Is Massage TipsSport- En Massage Foam Roller


Gun jezelf af en toe eens een massage cadeau. Je zult ervaren dat je echt weer helemaal ontspannen en relaxed ben als je even tijd en aandacht aan jezelf besteed. Als jij relaxed bent profiteert iedereen in jouw omgeving daarvan mee (voetmassage maastricht). Dus dan heb je er ook nog eens dubbel plezier van (Wat doet een massage praktijk).

More from Massage therapie

Navigation

Home

Latest Posts

Massagepraktijk Beginnen

Published Dec 03, 21
6 min read

Massage Maastricht

Published Oct 28, 21
6 min read

Massage In Maastricht

Published Sep 21, 21
6 min read