Fysiotherapie

Gepubliceerd feb. 12, 23
3 min read

Fysiotherapie

Manuele Therapie - Bewegen & GezondheidOefentherapie
FysiotherapieOefentherapie

Naast hoogwaardige kwaliteit van zorg zijn innovatie en samenwerking met andere zorgverleners onze kernwaarden. Onze praktijk is aangesloten bij de vakverenigingen Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) en de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie (NVFG). Wij zijn onderdeel van het Medisch Diensten Centrum Waldeck, wat een samenwerkingsverband heeft op het gebied van zorg met verpleeghuis Cardia Tabitha, de Waldeck Service Apotheek en Huisartsenpraktijk Zonneoord.

Welkom! Op deze website kunt u uitgebreide informatie vinden over de praktijk. Heeft u pijnklachten aan uw gewrichten of spieren of ondervindt u beperkingen bij de activiteiten in het dagelijks leven, dan kunt u in de praktijk terecht voor fysiotherapie en manuele therapie. U heeft hiervoor geen verwijzing nodig. Bij de eerste afspraak wordt er altijd na een gesprek over de klachten uitgebreid onderzoek gedaan.

FysiotherapieManuele Therapie - Bewegen & Gezondheid

manipulaties, oefeningen en adviezen. Uiteraard is er hiernaast mogelijkheid om te komen revalideren na een operatie aan bijvoorbeeld de rug, heup, knie of schouder of bij problemen met het uithoudingsvermogen door een periode van langdurige inactiviteit, het ondergaan van chemotherapie of door het doormaken van een infectie, zoals Covid-19. In de praktijk wordt geprobeerd zoveel mogelijk volgens de laatste wetenschappelijke inzichten te werken en daarnaast specifiek aandacht te hebben voor uw persoonlijke situatie.

Manuele Therapie Voor Nek- En Schouderklachten

Wilt u een afspraak maken of meer informatie verkrijgen, bel of mail dan naar de praktijk. Vrijblijvend een kennismakingsafspraak maken is ook mogelijk. De praktijk heeft ruime openingstijden. Behandeling op de avond is mogelijk.

FysiotherapieFysiotherapeut Dodewaard

Kernwoorden voor onze praktijk zijn professioneel, kwaliteit en langdurige relaties. Hier vindt u interessante links en video’s over fysiotherapie. Voor de snelste en kortste route, te voet, te fiets, met de auto of het openbaar vervoer. Wil je op de hoogte blijven van alle fysiotherapie nieuwtjes? Like dan onze facebookpagina.

Al onze specialisten hebben hun specifieke aandachtsgebieden. oefentherapie.

Fysiotherapie

Fysiotherapie & Manuele therapie Velperweg staat voor Professioneel en Persoonlijk. Wij vinden dat uw gezondheid een maatwerk behandeling verdient. fysiotherapeut Beesd. Daarom besteden we veel tijd en individuele aandacht aan u en uw hulpvraag. Wij bieden Fysiotherapie, Manuele therapie, Bekkenfysiotherapie, Handtherapie en nog veel meer Meer dan de helft van onze therapeuten is op masternivo geschoold (manueel therapie).

Samen met u kijken onze therapeuten naar de best mogelijke behandeling - fysiotherapeut Tiel (fysiotherapeut Beesd).

Voor zowel fysio als manuele therapie kunt u terecht bij een fysiotherapeut van Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal. Heeft u klachten bij het bewegen van spieren of gewrichten? Dan is het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Bij onze praktijk in fysio en manuele therapie in Roosendaal helpen we u hier graag bij.

Fysiotherapeut Meteren

Bij Fysiotherapie de Molenbeek, te vinden in Roosendaal, werken we met een team bestaande uit vrouwelijke therapeuten. Elke therapeut binnen ons team heeft zo haar eigen specialisatie, zoals de behandeling van rugklachten (fysiotherapie). U kunt daarnaast bij onze praktijk in fysio in Roosendaal niet alleen terecht voor reguliere fysiotherapie, maar ook voor manuele therapie en oedeemtherapie uitgevoerd door een gespecialiseerde fysiotherapeut.Ook voldoet de kwaliteit van onze dienstverlening aan de hoogste eisen - fysiotherapeut Zaltbommel. Bij een fysiotherapeut van De Molenbeek in Roosendaal bent u daarom in goede handen, daar kunt u op vertrouwen. Wanneer u voor een eerste afspraak langskomt bij onze fysiotherapeut in Roosendaal, doen we een eerste intake voorafgaand aan de fysiotherapie - fysiotherapeut Zaltbommel.


fysiotherapeut Rumpt

oefentherapie

fysiotherapeut Utrecht

Vervolgens maken we een vervolgafspraak, doorgaans met dezelfde fysiotherapeut die met u de intake heeft gedaan, tenzij de klacht beter past bij het specialisme van een andere therapeut binnen onze praktijk. fysiotherapie. Vervolgens starten we de behandelingen in Roosendaal en zetten wij ons volledig in met fysio of manuele therapie om u van uw klachten af te helpen.

Meer van Massage therapie

Navigation

Home

Latest Posts

Fysiotherapie

Published Apr 11, 23
4 min read

Manueel Therapie

Published Apr 01, 23
7 min read