Foot Massage Maastricht

Published Oct 30, 20
6 min read

Maastricht Massage Spa

De massage voeren we uit in de dieper gelegen huiddelen – het onderhuidse bindweefsel – waardoor de bloedcirculatie en de vochthuishouding verbeteren en de huid gladder, gezonder en steviger wordt - thaise massage maastricht meerssenerweg. De bindweefselmassage tegen cellulite is een behandeling tegen problemen als verklevingen van het bindweefsel, een verslapte huid, hardnekkige cellulite of plaatselijke vetophopingen.

Voor een maximaal resultaat is een kuur van twaalf tot achttien behandelingen nodig. We raden je aan de behandeling twee keer per week te doen. Op verzoek maken we foto’s van voor en na de kuur. 1 behandeling € 50 Kuur 6x € 250 Kuur 12x € 480 .

Massage is goed voor lichaam én geest en dat heeft een aantal redenen. De onverdeelde aandacht die je krijgt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam zich weer herstelt. Even niet geven, maar alleen maar ontvangen. Ook wordt door massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd.

Doordat je spieren na een massage goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen. thaise massage maastricht meerssenerweg. Dit alles doet veel goeds voor je immuunsysteem waardoor de kans op ziekte afneemt.

Heerlijke massage, super sfeervolle omgeving, een lekker kopje thee erbij en nog een paar tips om mijn nekspieren te versterken! Super blij! Dank je wel, Leah!. thaise massage maastricht meerssenerweg.

Welkom bij 't Badhuys, de feel good plek op Ameland! Een fijne omgeving waar je kunt ontspannen en waar het helemaal om jou draait. We hebben verschillende wellness behandelingen en zitten in een prachtig oud pandje uit 1625. Bij een bezoekje aan Ameland is 't Badhuys dus ook zeker de moeite waard! .

Ayurveda wil zeggen "kennis van het leven" - thaise massage maastricht meerssenerweg. Ayurveda is gebaseerd op een 5000 jaar oude Indische theorie van de drie bio- energieën, te weten de tri-dosha: Vata (beweging), Pitta (transformatie) en Kapha (structuur) zoals die bij onze geboorte is vastgelegd. Het evenwicht tussen deze 3 energieën vormt onze conditie. Gezondheid is in balans zijn.

Thaise Massage Maastricht Meerssenerweg

Anti Cellulite Massage MaastrichtMassage Boeken Maastricht


Een ayurvedische behandeling is erop gericht de unieke tridosha-balans van de cliënt te herstellen en het vermogen van de cliënt om zichzelf te genezen te versterken. Voordelen van een ayurvedische massage zijn: vertraging van het ouderdomsproces terugdringen van vermoeidheid brengt harmonie in het zenuwstelsel voedend voor het lichaam bevordert de werking van de ogen werkt balancerend bevordert de slaapkwaliteit prettig en ontspannnend Een Ayurvedische massage is een massage op basis van het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruiden olie, vaak op basis van sesamolie.

Le Monde Du Massage MaastrichtChinese Massage Maastricht Shangri-la

Ben je toe aan ontspanning en rust of ben je op zoek naar heling? Wil je leren hoe je beter om kunt gaan met zware emoties, hoe je trauma's of blokkades kunt transformeren tot jouw kracht en meer in het moment gaat leven? Dan ben je hier op de juiste plek! Wie kent het niet? Jezelf verwaarlozen omdat je het te druk hebt met de dagelijkse verplichtingen.

We piekeren soms over moeilijke situaties in ons leven of misschien is het lastig om in het hier-en-nu te zijn door traumatische gebeurtenissen. Dit alles vergt enorm veel kracht en energie van je lichaam en geest. Vervelende, soms onverklaarbare, sensaties in het lichaam kunnen zich voordoen. Ook raakt je immuunsysteem verzwakt, waardoor je meer vatbaar bent voor virussen en schadelijke bacteriën van buitenaf.

Ineens schiet het in je rug, zit je nek vast of voel je weer die druk in je hoofd of op je borst. Spanning in je schouders. Vermoeide voeten en kuiten. Pijnlijke knieën of polsen. Een samenknijpend of zwaar gevoel in je keelgebied.. Je snapt het wel. Dit zijn de signalen vanuit het lichaam dat het verlangt naar rust en aandacht.

Net zoals bijvoorbeeld een auto, kan het daarom wel eens een onderhoudsbeurt gebruiken, waarbij je je lichaam de aandacht geeft die het nodig heeft. Even opladen en weer tot jezelf komen. Nieuwe energie voor nieuwe inspiratie. Om jezelf opnieuw te openen voor het leven en je opnieuw geboren te voelen In mijn praktijk bied ik massage behandelingen, energetische healing en bewustzijnscoaching sessies aan.

Door balans te brengen in je lichaam en energiestysteem, maar ook door je denk- en leefwijze op een positieve manier te veranderen, veranderen de situaties in jouw leven daarin mee. Je buitenwereld is namelijk een reflectie van je innerlijke wereld. Wil je meer weten over de massage behandelingen, healing of coaching sessies die ik geef? Scroll dan even verder naar beneden! - thaise massage maastricht meerssenerweg.

n onze saunais altijd een gediplomeerd masseur of masseuse beschikbaar. Opdinsdag, vrouwendag is deze vanzelfsprekend een vrouw. Elke masseurheeft zijn of haar eigen stijl en specialiteit. Voor zeerschappelijke prijzen kunt u een uur, half uur of drie kwartiergemasseerd worden. Anderhalf uur is ook mogelijk. Zie verder onzeaantrekkelijke massagetarieven. ieronderziet u het weekschema van onze masseurs. thaise massage maastricht meerssenerweg.

Jos Koch Massage Maastricht

m een massage te reserveren, kunt u dagelijks bellen vanaf 12:00 uur. Tel: . Intuïtieve, klassieke, sport- en voetreflexmassage, shiatsu, lymfedrainage, bindweefselmassage en craniosacraal Shiatsu, drukpuntmassage, intuïtieve massage Vrouwendag in sauna. Mannen kunnen wél worden gemasseerd. deep-tissue, intuïtieve ontspanningsmassage, shiatsu, voetreflexologie Ayurvedische en Thaise massage Holistisch massage therapeut Natuurlijke energiestroom, mantra’s, klank-energie-bad, transformatie Ayurvedische massage Intuitieve, klassieke, sport- en voetreflexmassage, lymfedrainage, bindweefselmassage en shiatsu Intuïtieve en energetische ontspanningsmassage, voetreflexologie, technieken uit de craniosacraaltherapie.

Le Monde Du Massage MaastrichtMaastricht Chinese Massage

Hiernaast voer ik een eigen massagepraktijk. Door studie enervaring heb ik mijzelf veel technieken eigen gemaakt. Dezekomen onder andere uit de klassieke massage, shiatsu,sportmassage, voetreflexzonemassage, lymfedrainageen Bindweefselmassage - Een Top Massage In Maastricht. Momenteel volg ik de 4_jarige opleiding craniosacraaltherapie. thaise massage maastricht meerssenerweg. Ik gebruik deze technieken in combinatie of afzonderlijk (inoverleg met de cliënt of naar eigen inzicht en intuïtie) omtot ontspanning, balans en daardoor klachtenvermindering tekomen.

Dit kan de cliënt ook aangeven. Ik werk zowel met als zonder(etherische) olie. Klachten behandeling met het MedicalTaping Concept of de ChineesGuasha techniek behoren ook tot de mogelijkheden. Tijdens het volgen van de Academie voor Massage en Beweging,een4-jarige HBO opleiding – ongeveer 10 jaar geleden – ben ik insauna Da Costa begonnen met masseren.

Ik werk met vele massagevormen zoals klassiekeontspanningsmassage, voetrelexologie, hot & cool stonetherapie, stoelmassage, ayurvedische massage, traditonelethaimassage (niet alle vormen zijn in de sauna te realiseren). Mijn passie ligt bij Shiatsu, een drukpuntmassage waarinorganen een belangrijke plaats innemen. Uitgangspunt is deoosterse manier om naar gezondheid te kijken waarinpreventieve zorg en vertrouwen in het zelfgenezend vermogenvan het lichaam centraal staat.

Door overgave aan de natuurlijke energiestroom vindt ervanzelf een proces plaats van zuivering en vernieuwing opmeerdere niveaus, zowel lichamelijk als geestelijk. Met de klank van mantra’s die ik tijdens de massage zing –voor wie dit wil – kan dit nog versterkt en verdiept worden. Ik noem het: de ziel wordt gewassen in een klank–energie–bad - thaise massage maastricht meerssenerweg.

Ego-emoties die met spanning samengaan, worden opgelostwaardoor de kwaliteiten van onze ware natuur meer ruimtekrijgen. In 2014 heb ik de 3 jarige beroepsopleiding tot Shiatsutherapeut bij Shu Ha Ri, Qing Bai in Amsterdam afgerond. Shiatsu is een Japanse drukpunt massage, deze massage opent despieren en gewrichten en geeft nieuwe energie aan het lichaam.

Muehums Thaise Massage Salon 6216 Pv MaastrichtEnergetische Massage Maastricht

Indien nodig gebruik ik vanuit de Chinesegeneeskunde guasha, cupping en moxa. thaise massage maastricht meerssenerweg (Zalige Massage Maastricht). Ik masseer op een intuïtievemanier. Hierdoor ben ik in staat om de gebieden van hetlichaam waar er meer spanning, stress en pijn is te vinden. Ik ben gediplomeerd Ayurvedische Massagetherapeut en geefhemelse massages, waarin ik mijn kennis van de ayurvedischecultuur en de traditie van mijn Indiaanse voorouderscombineer.

More from Massage roller

Navigation

Home

Latest Posts

Massagepraktijk Beginnen

Published Dec 03, 21
6 min read

Massage Maastricht

Published Oct 28, 21
6 min read

Massage In Maastricht

Published Sep 21, 21
6 min read