Reiki Cursus

Gepubliceerd mei 07, 22
6 min read
Opleiding Reiki TherapeutHolistische

Spirituele Opleiding

Wel vinden we het essentieel dat je bereid bent om oefensessies te geven, juist omdat deze voor je persoonlijke groei veel kunnen betekenen. Realiseer je daarnaast dat dit géén therapie jaar is en dus ook geen therapie kan vervangen. Ben je puur op zoek naar persoonlijk proceswerk dan verwijs ik je naar individuele therapie of naar de essentiedagen. Het is een reis die confronterend kan zijn, je krijgt een spiegel voorgehouden.

Om jou te helpen hebben we een checklist gemaakt die je zelf thuis kan invullen om te ontdekken of het bij jou past. Vraag dan de aan!Studiebelasting, Een belangrijk deel van je ontwikkeling vindt buiten de opleidingsdagen plaats, hoe meer je tijd je investeert, hoe meer je groeit (holistische therapie). De studiebelasting buiten de 17 opleidingsdagen om komt neer op ongeveer 4 uur per week en omvat:Zelfstudie: 2 a 3 boeken lezen van de literatuurlijst (vrije keuze)Zelfstudie: lessen volgen via de online leeromgeving, Praktijk oefening: 30 behandelingen geven inclusief verslaglegging hiervan, Supervisie en leersessies: minimaal 3 sessies bij één van onze leertherapeuten, Intervisie met een groepje medestudenten online of live samenkomsten om je proces te verdiepen, Om de kwaliteit van LET therapie te waarborgen zitten er voorwaarden aan het behalen van je certificaat.

Energetische Therapie

  • Holistisch Therapeut
  • Reiki 1 Cursus
  • Reiki 2 Cursus
  • Reiki 3 Cursus

Bij gebleken geschiktheid en het succesvol doorlopen van dit jaar, ontvang je het certificaat. Over de begeleiding, In 2014 is deze opleiding gestart onder de naam ‘MEE therapie’ en in 2020 hebben we besloten, met pijn in ons hart, om afscheid te nemen van deze naam. De opleiding heeft een transformatie doorgemaakt, ideeën over helen zijn veranderd, de basishouding is trauma-bewuster en het energetisch- en lichaamsgericht werken heeft zich verfijnd en verdiept.

Een aantal oud-leerlingen zijn inmiddels opgeleid tot co-trainer of hoofddocent van de LET opleiding (energetische therapie). Zij begeleiden nu anderen op de reis die zij zelf ooit maakten. Iedere trainer is daarnaast ook opgeleid in o. a. systemisch werk en lichaamsgerichte trauma therapie. Het is geweldig om te zien wat cursisten na een paar lesdagen al voor hun medemens kunnen betekenen.

Cursussen - Opleiding Tot Holistisch Energetisch Therapeut

Holistisch ArtsHolistisch

De lessen worden gegeven in een setting waarin jij jezelf kunt zijn, een open en veilige sfeer vormt de basis van waaruit jij je ontwikkelt - holistisch therapeut opleiding. Je zult merken dat er naast de nodige diepgang ook veel ruimte is voor humor! Je wordt tijdens je reis begeleid door een vaste hoofdtrainer en een co-trainer.

Soms wordt een lesdag overgenomen door een andere trainer maar het grootste deel van de opleiding kan je rekenen op twee vaste en vertrouwde gezichten. Ik heb de opleiding als heel puur en zuiver ervaren, er heerst een sfeer van mogen zijn, liefdevol en oordeelsvrij en dat opent al vele deuren in de deelnemers.

Thuisstudie Energetisch Therapeut

Je wordt niet afhankelijk gemaakt maar juist aangespoord om zelf stappen te zetten. Yvonne, Only as high as I reach can I grow, Only as far as I seek can I go, Only as deep as I look can I see, Only as much as I dream can I be, Karen Raven, Ik heb mijn hart gevolgd en een ticket gekocht voor de prachtige, zeer bijzondere reis en daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Het is eigenlijk moeilijk in woorden uit te leggen wat deze opleiding je brengt, je moet het gewoon voelen en beleven! Je krijgt in vrij korte tijd vele krachtige tools in handen waarmee je iets voor anderen kan betekenen, maar daarnaast is het ook een reis met en naar jezelf, je essentie.

Dit doe je samen met je medecursisten, Ongelooflijk waar je na een par dagen al toe in staat bent... De begeleiding is PUUR en liefdevol. Kortom: ik ervaar de opleiding als een cadeau waar ik elke dag dankbaar voor ben! Kitty, De opleiding betekent voor mij ‘groeien’ in een veilige omgeving met gelijkgestemden.

Opleiding Holistisch Therapeut

Ondanks dat ik nog maar halverwege de opleiding ben, gebeuren er al prachtige dingen tijdens sessies. Mensen lopen lichter, meer ontspannen de deur uit en weten veelal weer wat te doen om die balans te behouden. Geweldig om te zien… Love it! De lesdagen worden op professionele en rustige manier gegeven met humor en ruimte voor iedereen.

E.F.T. staat voor Emotional Freedom Techniques en maakt gebruik van kloppen op meridiaanpunten. Het is heel geschikt voor de behandeling van o. a. angsten en fobieën. Na een aantal lesdagen onderweg te zijn heb je een telefonisch gesprek met één van de opleiders. In dit gesprek dat +/- 20 minuten duurt bespreken we hoe het gaat in de opleiding en geven we je tips en feedback voor je verdere voortgang.

De Holistische Coach Opleiding

Mocht je na het volgen van de LET opleiding doorstromen naar de opleiding Lichaamsgerichte Trauma therapie dan ontvang je hier ook een extra korting voor. Gedurende het jaar zijn er een aantal online feedbackmomenten waarin we vragen beantwoorden en extra tips geven. Mogelijk loop je ergens tegenaan tijdens de sessies die je geeft of heb je andere vragen of onzekerheden.

Holistisch Therapeut OpleidingHolistisch Coachen

Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend! Het is mij gelukt om mijn droom uit te laten komen, dat gun ik jou ook! Ik zou het geweldigvinden je te mogen begeleiden op weg naar jouw droom! Lieve groet, Samantha Realiseer je dat het hier in eerste instantie niet gaat om een investering in ons maar om een investering in jezelf (holistisch arts) - Opleiding Energetisch Therapeut Allround.

Opleiding Holistisch Therapeut

Wat dit voor mensen kan betekenen is zo speciaal dat ik me geen mooier werk kan voorstellen dan dit. PS 2: Als deze opleiding blijft kriebelen dan hoop ik dat je dit serieus neemt. Zet de eerste stap en plan een vrijblijvende telefonische intake via dit formulier. Hiermee krijg je voor jezelf wat meer duidelijkheid in of de opleiding bij je past.

Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend! Via onderstaande formulier kan je een telefonische intake aanvragen. Na het invullen en het versturen van het formulier krijg je een mail met daarin een link direct naar onze agenda - holistische therapeut opleiding. Daar kan je dan de afspraak inplannen op een moment dat het jou goed uitkomt..

Opleiding Tot Holistisch Therapeut

Reiki BehandelingHolistisch Therapeut Opleiding

"Elke les voelt als thuiskomen, thuis bij mezelf. In de afgelopen periode heb ik meer over mezelf geleerd en meer van mijn verleden kunnen helen dan ik ooit bij psychologen heb kunnen doen. Naast het leren om reader, healer en levenstherapeut te worden, leer ik nog iets veel belangrijker: mezelf (weer) te worden, zoals ik ben en hoor te zijn in mijn essentie.

ReikiAcademie Voor Holistische Geneeswijzen

Ik word gedragen in elk proces dat ik doormaak, elke laag opnieuw en mag hetzelfde voor anderen betekenen. Ik omarm dingen in mezelf waarvan ik vroeger dacht dat ik ze moest onderdrukken of veranderen. En juist door deze acceptatie, doordat alles er mag zijn, verander ik. Mensen kennen mij niet meer terug.

Hsp OpleidingHet woord holisme komt van het Griekse ‘holon’, wat ‘het geheel’ betekent - Holistisch energetische therapie 2022. Alles is met elkaar verbonden. Het gaat om het geheel en niet om enkel een gedeelte van het geheel. Bij onze opleidingen richten wij ons daarom ook niet op slechts een specifiek veld maar laten wij praktische psychologie, spirituele wetten, intuïtieve vermogens, energetisch bewustzijn, kosmische verbindingen en het begeleiden van diepgaande menselijke veranderingsprocessen met elkaar verbinden.


Hoe werkt holistisch?

Holisme gaat over het gegeven dat alles in het leven onderdeel uitmaakt van één groot geheel (inclusief de kosmos) en alles onlosmakelijk aan elkaar verbonden is. Dit geldt voor mens, dier en natuur. Het is een levensfilosofie en is niet op feiten gebaseerd. Dit maakt dat er ook een groep mensen is die sceptisch is.

Wat is de holistische visie?

In een holistisch mensmodel wordt de mens als één geheel gezien, waarbij lichamelijke, psychologische, sociale, en spirituele facetten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden. De functies van de mens zijn wel te onderscheiden maar niet onderling te scheiden.

Wat is een holistische opleiding?

De opleiding tot Holistisch Therapeut is een door de Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleiding (KTNO) erkende tweejarige opleiding tot therapeut waarin energetische behandelingen samengaan met een holistische aanpak -ook wel zijnsgerichte therapie genoemd. De opleiding is op HBO-niveau.

Wat is holistisch denken?

Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd. Bij een holistische geneeswijze wordt het gehele individu betrokken. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen.
Opleiding Tot Holistisch Coach

Navigation

Home

Latest Posts

Fysiotherapie

Published Feb 12, 23
3 min read

Fysiotherapie

Published Oct 25, 22
10 min read